Ankara ve Mersin’de Çatışma Çözümü Çalışanlar bir araya geliyor

Barış Vakfı, Barış Açısını Savunmak ve STK’ları Güçlendirme/Geliştirme projesi kapsamında son iki toplantısını Ankara’da 19 Ekim 2019 Cumartesi günü, Mersin’de 9 Kasım 2019 Cumartesi günü gerçekleştiriyor.

Toplantılar Ankara ve Mersin illerine yakın yerleşim yerlerinde çatışma çözümü çalışan sivil toplum kurum temsilcileri, akademisyenler, medya çalışanları ve genç aktivistlerin katılımlarına açık.

Toplantının yeri ve konuşmacılar daha sonra başvuru sahiplerine detaylı program olarak iletilecek.  “Çatışma çözümünde STK’ların çalışma alanları”, “Barış hakkının ulusal ve uluslararası hukukta yeri”, siyaset  “Barış dili ve yeni çalışma yöntemleri” konularında sunuşlar yapılacak.

Toplantıya katılım davetlilerle sınırlıdır. Katılım için aşağıdaki formu doldurulması zorunludur.

Bu çalışma Heinrich Böll Stiftung Derneği Türkiye Temsilciliği katkılarıyla gerçekleştirilmektedir.