Basına ve Kamuoyuna

Barışa yol arayışımız sürüyor. Barış Vakfı bir yıl önce başlatığı “2013-2015 Çözüm Sürecinde ve STK’lar”   projesi çalışmasını  değerlendirmek ve önümüzdeki dönem yapılacakları tartışmak amacıyla İstanbul’da 5 Mayıs 2018 Cumartesi günü “Çözüm Süreçleri ve STK’lar Çalıştayı” düzenledi.

Çalıştaya sivil toplum örgütü temsilcilerinden, akademisyenlerden, gazetecilerde ve barış aktivislerinden oluşan 70 yakın kişinin katıldı.

Türkiye’nin 24 Haziran seçimlerine hızla hazırlandığı bir süreçte değerli misafirlerimizin  toplantıda paylaştığı eleştiri, görüş ve önerilerinden esinlenerek hazırladığımızı önümüzdeki dönemde çalışmalarımızda yol gösterecek değerlendirme metnine web sitemizden buradan ulaşabilirsiniz.

Barış Vakfı Yönetim Kurulu

14.Mayıs 2018