ARTI TV'DE RAPORUMUZ

BASINDA RAPORUMUZ

1. Olağan Genel Kurulu yaptık. PDF Yazdır E-posta
Pazar, 04 Şubat 2018 23:38

1. Olağan Genel Kurulu 28 Ocak 2018 Pazar günü yapıldı. Kurucu ve katılımcı 36 üyemizden 22’sinin katıldığı 5 üyenin ise yurtdışında bulunmaları nedeniyle vekil atadığı genel kurula Osman Kavala ve İshak Karakaş  tutuklu oldukları için katılamadılar.

Olağanüstü dönem yaşayan ülkemizde barış çalışmalarının karşılaştığı zorlukları, engelleri ve  barış umutlarının yok edilişi üzerine yapılan değerlendirilmelere paralel,   katılımcılar Vakfı’n önümüzdeki dönem dair, yönetim kurulunun  değerlendirilmesi için farklı önerilerde bulundular.

Vakfı’n kurumsal yapısının güçlendirilmesine ve barış fikrinin canlı tutulma çalışmalarına bu dönem ağırlık verilmesi öne çıkan önerilerin başında geldi.

Genel Kurul’da Senet değişikliğine gidilerek Yönetim Kurulu asil üye sayısını dokuzdan beşe, yedek üye sayısını dörtten ikiye;  Denetim Kurulu yedek üye sayısı üçten bire düşürüldü.

Yeni yönetim ve denetim kurulunun seçilmesinin yanı sıra Genel Kurul  Mazlum Der eski Başkanı Ahmet Faruk Ünsal’ı katılımcı üyeliğe kabul etti.

Pazar, 04 Şubat 2018 23:43 tarihinde güncellendi