Kimler Çevrimiçi

Şu anda 11 ziyaretçi çevrimiçi
Bakırköy'de Özgürlük Nöbetindeyiz PDF Yazdır E-posta
Cuma, 02 Eylül 2016 19:25

Barış Vakfı,  2 Eylül 2016 Cuma günü Bakırköy cezaevi önünde tutuklu üyemiz dilbilimci Necmiye Alpay, Edebiyatçı Aslı Erdoğan ve tüm barış tutukluları için düzenlenen  Özgürlük nöbetine katıldı. Aralarında Uluslararası PEN, Türkiye PEN, Barış Bloku, Demokrasi Birlik Hareketi, SYKP, Çevirmenler Derneği, Barış Anneleri Meclisi gibi bir çok kurum temsilcisinin ve    bir yazarın bulunduğu geniş bir kesim  katıldı.

Genel Sekreterimiz Hakan Tahmaz yaptığı kısa konuşmada “ barış talebin  filen suç sayılmaya başlandığına ve bizleri cezaevi önlerinde özgürlük nöbetlerine alıştırmak istedikleri belirterek buna alışmayacağız, bu ülkeye bedel ödeye ödeye de olsa barışı getireceğiz dedi. Tahmaz bizim kıymetlilerimiz diyerek hitap ettiği Necmiye Alpay’a, Aslı Erdoğan’a  ve tutuklu barış savunucularına selam ve sevgi gönderdi.