Vizyon Belgesi

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]el_ilani

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_custom_heading text=”BARIŞA ÇAĞRI

Hayatın Özü

Türkiye her açıdan zor ve tarihsel bir süreçten geçiyor. Neredeyse barışı hayal dahi edemez bir noktada, Türkiye’nin en kritik seçimlerinin arifesindeyiz.

Barışı savunmanın yargı konusu yapıldığı bir dönemden geçiyoruz.Toplumun barış fikrinde ciddi bir kırılma oldu. Barış fikrini canlı tutmak ve barış arayışlarını sürdürmek başka yolumuz yok.

Bu düşünceyle, 8 farklı üniversitenin 7 farklı bölümünden 11 akademisyenin, toplam 17 kişinin katılımıyla iki ayrı toplantı düzenledik. Bu toplantılar sonucunda ortaya çıkan Vakfımızın vizyonunu yansıtan Barışa Çağrı metni aşağıda yayınlanmıştır.

24 Haziran seçimleri sonrasında siyasi ortam daha da ağırlaşacak mı yoksa barışa kapımı aralanacak seçmenin sandık başındaki tercihi belirleyecek. Çağrımız, Hayatın Özü metnimizdeki hatırlatmalar ve düşünceler doğrultusunda tutum alması, barışa can suyu olmasıdır. 28.05 2018

Barış Vakfı Yönetim Kurulu” font_container=”tag:h3|text_align:center” use_theme_fonts=”yes”][/vc_column][/vc_row]